Zwembad schoonmaak sim “Pool Cleaning Simulator” komt in 2023 naar PC

De in Krakau (Polen) gevestigde indie games uitgever FreeMind S.A. en indie games ontwikkelaar Rubens Games, hebben vandaag aangekondigd dat hun zwembad schoonmaak sim “Pool Cleaning Simulator”, in 2023 naar de PC komt via Steam.

Pool Cleaning job is er zo een die grappig en ontspannend kan zijn, maar je moet wel weten waar je tegenaan loopt. Wie houdt er niet van om met mooi weer in het water te spetteren? Heel anders is het als je na een feestje de restafval, ladingen bladeren van bomen, rommel na een storm, of drijvende verrassingen moet opruimen. Iemand moet het toch doen. Wil je specialist worden in het schoonmaken van zwembaden? Zet dan de koptelefoon op en ga aan de slag.

“Pool Cleaning Simulator” geeft je de kans om een éénpersoons zwembadschoonmaakbedrijf te worden dat zwembadvervuiling verwijdert, filters vervangt, de omgeving van het zwembad desinfecteert en ontsmet op een ongewone manier!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password