Zweef met Baymax door de hemel van San Fransokyo in Kingdom Hearts III – Trailer

Vlak voordat de Tokyo Game Show begint, worden Kingdom Hearts III-fans middels een trailer verplaatst naar de futuristische stad San Fransokyo, waar de heldhaftige cast van Big Hero 6 zich aansluit bij Sora en zijn vrienden tijdens een episch gevecht tegen de duisternis.

Het over vriendschap handelende verhaal van Big Hero 6 wordt vervolgd in Kingdom Hearts III, waarin het superteam van Hiro Hamada, Honey Lemon, Go Go Tomago, Wasabi No-Ginger, Fred en hun robotvriend Baymax samen met Sora, Donald en Goofy op avontuur gaan.

De wereld van Big Hero 6 is slechts één van de omvangrijke werelden in het gigantische Kingdom Hearts -universum. De trailer toont ook nieuwe beelden van de Disney- en Pixar-werelden van Frozen, Monsters, Inc., Tangled en Pirates of the Caribbean, aangevuld met nieuws over de verhaallijn van Kingdom Hearts en de eerste blik op een populair personage.

Daarnaast toont de trailer een nieuwe manier waarop Sora gebruik kan maken van zijn Gummiphone, waarmee hij tijdens zijn reis selfies met zijn nieuwe vrienden kan maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password