Zwaai, trap en smash je een weg naar de overwinning in Nintendo Switch Sports – vanaf vrijdag verkrijgbaar

Nintendo Switch Sports – de nieuwste game in de Wii Sports-serie – verschijnt deze week voor de Nintendo Switch.
Om te scoren in voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en chambara (zwaardvechten), kunnen spelers met de Joy-Con-controllers zwaaien, trappen, smashen en bowlende bewegingen maken. Daarnaast wordt komend najaar via een gratis update de zevende sport golf toegevoegd. Spelers kunnen al deze sporten solo spelen, of samen met vrienden en familie, zowel lokaal als online. Spelers kunnen online ook tegen willekeurig gekozen tegenstanders van over de hele wereld strijden om de Pro League van elke sport te bereiken.

Dankzij de Joy-Con-controllers kunnen spelers met intuïtieve bewegingen aan de diverse sporten deelnemen. Zo kunnen spelers onderhands zwaaien om te bowlen of een bovenhandse slag maken om een tennisbal te smashen. De fysieke versie van de game wordt geleverd met een beenband waar spelers de Joy-Con in kunnen steken om met schoppende bewegingen te voetballen. Deze verzameling sporten is gemaakt voor spelers van alle niveaus, zodat jong en oud samen van spannende sportwedstrijden kunnen genieten.

Nintendo Switch Sports introduceert een nieuwe reeks aanpasbare personages: Sportsmates. Door online deel te nemen aan wedstrijden tegen willekeurige spelers, kunnen spelers punten verdienen die ze kunnen inwisselen voor in-game-beloningen zoals kostuums, accessoires en uitrusting voor hun Sportsmates. Het aanbod wordt elke week ververst, dus loont het de moeite regelmatig te kijken wat er beschikbaar is. Spelers kunnen ook spelen met de klassieke Mii-personages die op hun Switch-systeem zijn opgeslagen.

Nintendo Switch Sports is vanaf 29 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen hun Joy-Con-controllers gebruiken om met echte bewegingen deel te nemen aan sporten als voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en chambara. Er zijn verschillende opties om samen te spelen met vrienden of familie, zowel op hetzelfde systeem als online.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password