Zwaai met zwaarden en zwaai met spreuken in co-Op VR Roguelike Ironstrike op Meta Quest 3 16 november

IRONSTRIKE, de co-op VR fantasy roguelike met meeslepende wapenbeheersing van Ironlights ontwikkelaar E McNeill, roept kampioenen op om de strijd aan te gaan op donderdag 16 november 2023 voor Meta Quest 3.

Stel een groep van maximaal vier helden samen in co-op multiplayer sessies of ga er alleen op uit als een van de drie personageklassen en vecht tegen golven van uitdagende vijanden. Blokkeer aanvallen en lever verpletterende ripostes als vechter, schakel inkomende vijanden uit met een arsenaal aan afstandswapens als ranger of beheers magische spreuken om teamgenoten te versterken en tegenstanders te vernietigen als arcane magiër.
De aangepaste bouw van IRONSTRIKE harmonieert met de op momentum gebaseerde gevechten. Overwin confrontaties om in level te stijgen en meer dan 40 verschillende vaardigheden vrij te spelen, zoals Storm Arrows, een krachtige afstandsaanval die bliksemschichten veroorzaakt nadat je vijanden met een pijl hebt geraakt. Ervaar een meeslepende machtsfantasie door je te ontwikkelen van een eenvoudige vechter tot een stoere verdediger die in staat is om dubbel in de strijd te springen en projectielen af te buigen naar vijanden.

Voel de verschillende snelheden en hoeken van elke aanval met een intuïtief gevechtssysteem dat het variërende gewicht en momentum van elk wapen simuleert. Ga van aspirant tovenaar naar meester magiër door een op gebaren gebaseerd magisch systeem te leren waarin spreuken worden uitgesproken door middel van specifieke bewegingen. Leer elke bezwering uit je hoofd om snel meer dan 20 verschillende toverspreuken uit te spreken.

Werk samen met co-op teamgenoten aan een roguelike avontuur geïnspireerd op klassieke role-playing ervaringen. Vecht door uitgestrekte omgevingen, waaronder winderige ravijnen, een met fata morgana’s bezaaide oase en het sprookjesachtige Centinelbos. Elke omgeving is de thuisbasis van ontmoetingen met meer dan 50 vijandelijke types die zijn ontworpen om de moed van een groep te testen, met als hoogtepunt een laatste krachtmeting voordat je verder gaat in de run.

IRONSTRIKE is een speelbaar avontuur dat tot leven komt met de baanbrekende VR-technologie van Meta Quest 3 en biedt een meeslepende fantasie-ervaring. Met een focus op variatie in de bouw, het aanpassen van personages en een uitgebreid arsenaal aan wapens om uit te kiezen, zorgt elke run voor boeiende en lonende gevechten, of je nu alleen bent of met een hele groep in co-op.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password