Zoria: Age of Shattering – Het is Launch Day!

Anshar Publishing en Tiny Trinket Games hebben hun isometrische turn-based RPG Zoria: Age of Shattering wereldwijd voor de PC op Steam, GOG en in de Epic Games Store.

Anshar lanceert Zoria: Age of Shattering op de International Stop Playing Baldur’s Gate 3 Day* omdat ze zich realiseren dat er miljoenen hardcore RPG-fans zijn die vandaag wakker worden en geen idee hebben wat ze met hun leven aan moeten na het ontbijt.

 

Zoria is een tactische RPG voor één speler met snellere gevechten dan traditionele turn-based RPG’s, de nadruk op klassensynergie en het beheer van buitenposten en volgers, allemaal in een uitgestrekte fantasiewereld. In Zoria moet je de beste krijgers en magiërs verzamelen om een team van vier te vormen dat het Koninkrijk Zoria moet bevrijden, dat ten prooi is gevallen aan de hellspawn die door het land zwerven. Ooit weelderige bossen, majestueuze gebouwen en bloeiende steden zijn veranderd in duistere, gevaarlijke locaties. En deze keer hebben we nieuwe woorden toegevoegd aan deze beschrijvingsparagraaf, zodat je niet zou klagen over het lezen van precies hetzelfde voor drie persberichten op rij. Dus stuur je bedankbriefjes naar het e-mailadres onderaan dit persbericht om ons aan te moedigen dit in de toekomst vaker te doen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password