Zombie Cure Lab, een basisbouwer die de Apocalyps omkeert, opent Early Access op 7 december.

Zombie Cure Lab, de ondoden behandeling lab bouwer van de AAA sim vets bij uitgever Aerosoft en fun-loving probleemoplossende ontwikkelaars bij Thera Bytes, begint experimenten om het menselijk ras te redden op Steam Early Access voor PC woensdag 7 december 2022.

Als de wereld vergaat, verbergen de laatst overgebleven mensen zich onder de grond en komen ze tevoorschijn om een hele hoop zombies te vinden waar hun vrienden ooit stonden. Maar met een beetje vindingrijkheid kunnen deze wandelaars weer bondgenoten worden!

Voer het bevel over een kolonie heldhaftige wetenschappers op een zoektocht om de wereld te herstellen. Begin het avontuur met het verzamelen van natuurlijke hulpbronnen in de bossen en op de bergtoppen. Bereid je voor op de eerste nacht met vestingwerken en een rudimentaire basis, zodat de wetenschappers net genoeg stabiliteit en verdediging hebben om in leven te blijven. Als je voet aan de grond hebt, zet je vallen voor de zombies en probeer je er een te vangen. Breng het terug naar het lab en probeer de infectie ongedaan te maken.

Eureka! De zombie is weer een bescheiden mens. Eén neer, nog maar 500 miljoen te gaan!

Beheer het personeel, zowel de oorspronkelijke wetenschappers als de nieuw bekeerde mens-zombie hybriden, om ze gelukkig en gezond te houden, klaar voor onderzoek en werk. Richt keukens, recreatieruimtes en ander comfort in. Onderzoek en ontgrendel sci-fi technologie zoals bevriezingsstralen en barrières om meer zombies te vangen. Breid de mankracht en middelen van het lab uit om de geschiedenis terug te draaien en de hele mensheid te redden.Met tijd, nauwgezette planning en nauwkeurig beheer zullen de ondode hordes spoedig de Working Dead worden. Maar blijf waakzaam, want Humbies zijn onvoorspelbaar. Ga verder dan hun basisbehoeften, anders komen hun vleesetende instincten weer naar boven.

Zombie Cure Lab will be available via Steam Early Access for PC on Dec. 7

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password