Zombie Co-Op FPS Projekt Z: Beyond Order onthult een gruwelijk nazi-experiment in nieuwe trailer

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar 314 Arts hebben vandaag een spannende, knallende nieuwe trailer uitgebracht voor Projekt Z: Beyond Order, een sfeervolle zombie co-op FPS die een surrealistisch alternatief scenario in de Tweede Wereldoorlog volgt. Projekt Z: Beyond Order komt uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S en kan worden gekocht op: https://store.steampowered.com/app/763310/Projekt_Z/.

De trailer ging in première als onderdeel van Fear Fest, een evenement dat de wereld van horror viert en de meest veelbelovende en verwachte aankomende horrorgames uitlicht. Nadat een soldaat neerstort op een mysterieus, door de nazi’s gecontroleerd eiland, begint een strijd om te overleven waarbij gruwelijke, meedogenloze gevechten tegen de ondoden op het spel staan:

Projekt Z: Beyond Order volgt een divers team soldaten, elk met hun eigen unieke vaardigheden, terwijl ze een missie trotseren om de geheimen van een onuitsprekelijk nazi-experiment op een weelderig, afgelegen eiland te ontrafelen. Ontdek geheime plannetjes die te maken hebben met “Projekt Z” – een plan van de nazi’s om zombies in wapens te veranderen om de oorlog in hun voordeel te veranderen.

Projekt Z: Beyond Order heeft al een toegewijde fanbase na de onthulling als onderdeel van Maximum Entertainment’s februari roadmap aankondiging en zal bij de lancering over een uitgebreide set functies beschikken. Je kunt je Hideout bouwen en aanpassen, wapens maken en upgraden, bondgenoten rekruteren, missies kiezen op basis van de verhaallijn van je personage, sporadische puzzels oplossen, verborgen buit vinden en natuurlijk vechten tegen hordes ondoden in meerdere speltypen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password