Zoek bloedige wraak! Old-school FPS Dread Templar nu beschikbaar voor PC

Fulqrum Publishing en T19 Games kondigen vandaag aan dat de snelle, demonendodende FPS Dread Templar nu op 1.0 te koop is op PC via Steam, GOG.com en Epic Games Store, na een succesvolle early access campagne.

Dread Templar is in de loop van drie jaar gemaakt door een solo-ontwikkelaar en doet moeiteloos denken aan klassieke shooters uit de jaren ’90, maar met een moderne twist en gameplay-diepgang die niet onderdoet voor hedendaagse FPS-titels.

Spelers beginnen aan een zoektocht naar bloedige wraak, waarbij ze zich een weg banen door hordes verschillende demonische vijanden in meerdere, verschillende, unieke campagne-omgevingen – van het donkere rijk van de hel tot bevroren piratenschepen – allemaal tot leven gebracht door gedetailleerde, retro, pixel-art visuals, versterkt door een head-banging originele soundtrack.

Een uitgebreid en gevarieerd arsenaal aan slechte wapens en krachten staat klaar om spelers te helpen het engste ding in de hel te worden. Experimenteren wordt aangemoedigd, met meer dan 100 verschillende upgrades om vrij te spelen – die allemaal eindeloos gecombineerd kunnen worden om heel verschillende en persoonlijk aangepaste speelstijlen te bieden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password