Zinédine Zidane Z5-voetbalveld nu beschikbaar in EA SPORTS FC 24

EA SPORTS FC heeft vandaag de integratie van het Z5-veld in het speltype EA SPORTS FC 24 VOLTA FOOTBALL aangekondigd.

Het echte veld, gelegen op het Z5 Sportcomplex in Aix-en-Provence, is nagemaakt in de game en is nu toegankelijk in de Volta Squads-modus in VOLTA FOOTBALL en 4v4 Rush/5v5 in VOLTA FOOTBALL Kick-Off.

EA SPORTS FC werkte eerder dit jaar samen met EA SPORTS FC 24 ICON en wereldambassadeur Zinedine Zidane om het grasveld in het Z5 Sportcomplex te lanceren als onderdeel van het FC FUTURES-initiatief, waarbij nauw werd samengewerkt met de voetballegende om toegang, trainingssessies, coaching en ontwikkeling te bieden aan kansarme kinderen in de omgeving. Om het initiatief aan te kondigen organiseerde Zidane samen met voormalig teamgenoot David Beckham een training op gemeenschapsniveau met lokale kinderen in het Z5 Sportcomplex.

“Als mij toen ik jonger was was verteld dat ik mee zou doen aan een wedstrijd als FC 24, had ik het niet geloofd”, zei Zinedine Zidane. “Z5 is een familieproject dat me na aan het hart ligt en nadat we eerder dit jaar samenwerkten met EA SPORTS FC om het nieuwe veld te lanceren, is het nu speelbaar zijn in een spel dat zo groot is als FC 24 een enorme mijlpaal; het is echt geweldig.”

In april van dit jaar onthulde EA SPORTS FC FUTURES; een plan om wereldwijd 10 miljoen dollar te investeren in voetbal op gemeenschapsniveau. De Z5 Pitch werd deels gefinancierd door EA SPORTS FC en de lancering van de community is slechts een van de vele FC FUTURES-activiteiten die hebben plaatsgevonden als onderdeel van EA SPORTS FC’s belofte om hun platform te gebruiken op het snijvlak van virtueel en echt voetbal, om de toegang tot de sport te verbeteren en de game voor iedereen te laten groeien.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password