Zijwaarts scrollende online shooter SIDE BULLET lanceert vandaag op PlayStation 5

De Zuid-Koreaanse studio PressA heeft vandaag de zijwaarts scrollende online shooter SIDE BULLET uitgebracht op PlayStation 5 als een gratis-te-spelen titel. Bereid je voor op een Battle Royale als geen ander, waarin tactische diepgang wordt gecombineerd met 2D arcade-actie!

Om de lancering van de game op 5 oktober 2023 te vieren, presenteert PressA met veel plezier een spectaculair lanceringsevenement: “Welcome to Neon Dystopia City!”

Het evenement duurt van 10 PM UTC op 5 oktober 2023 tot 2:59 PM UTC op 2 november 2023. Tijdens dit spannende evenement beginnen spelers aan een spannende reis vol missies om verschillende verleidelijke beloningen te bemachtigen, waaronder het schattige huisdier (Trifle), het stijlvolle embleem (Fancy), de opwindende Gun Skin (AMFAS / Neon Shot), de opvallende Shield Skin (Neon Crush) en de trendy Outfit Set (boven- en onderkant) die bekend staat als de Dystopia Set.

Deze ongelooflijke beloningen zijn niet beperkt tot één speltype; je kunt ze verdienen in de speltypen Battle Royale Solo en Battle Royale Trio. Bereid je dus voor op een duik in de neonverlichte wereld van Dystopia City en zegevier met deze fantastische prijzen!

In een stedelijke betonnen jungle nemen spelers het op tegen elkaar en tegen vreemde monsters. Kies een vechter uit een van de negen kartels, waaronder Psychos, Special Agents en Prisoners. Elk kartel heeft zijn eigen passieve vaardigheid die Unique Perk wordt genoemd en speciale wapens kunnen worden gebruikt in combinatie met actieve vaardigheden die Perks worden genoemd.

Gebruik je wapens in combinatie met je grijphaak om soepel en behendig te platformen. Versla vreemde monsters om krachtigere wapens en voorraden te krijgen. Speel perks vrij terwijl je speelt en pas je gevechtservaring aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password