Zijwaarts scrollend online schieten Side Bullet komt deze zomer naar PS5 als F2P-lancering

De Zuid-Koreaanse studio PressA heeft vandaag onthuld dat hun side-scrolling battle royale shooter SIDE BULLET later deze zomer naar PlayStation 5 komt als free-to-play titel.

SIDE BULLET is een gratis zijwaarts scrollende versie van de Battle Royale shooter. In een stedelijke, betonnen jungle nemen spelers het op tegen elkaar en tegen vreemde monsters. Kies een vechter uit een van de acht kartels, waaronder Psychos, Special Agents en Prisoners. Elk kartel heeft zijn eigen passieve vaardigheid die Unique Perk wordt genoemd. Ook kun je speciale wapens gebruiken in combinatie met actieve vaardigheden die Perks worden genoemd.

Gebruik je wapens in combinatie met je grijphaak om soepel en behendig te platformen. Versla vreemde monsters om krachtigere wapens en voorraden te krijgen. Speel perks vrij terwijl je speelt en pas je gevechtservaring aan. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password