Ziggy’s Kosmische Avonturen schiet op 9 november naar Meta Quest 2 en Steam

Stardust Collective is verheugd te kunnen aankondigen dat hun VR cockpitgame Ziggy’s Cosmic Adventures, die scheepsmanagement combineert met actie-arcadegevechten, op 9 november wordt gelanceerd op Meta Quest 2 en PC VR. Verken de kosmos met je gestolen buitenaardse metgezel Ziggy, vecht en ontsnap aan de krachten die hem komen terughalen terwijl je de systemen van je schip beheert vanuit je cockpit op kamerschaal.

In Ziggy’s Kosmische Avonturen kun je je lichten aanzetten, je schilden van stroom voorzien, de temperatuur en druk regelen, rompbreuken repareren en nog veel meer, met behulp van de schakelaars, hendels en andere systemen binnen handbereik in je VR-cockpit. Vanuit je cockpit voer je spannende ruimtegevechten, waarbij je asteroïden ontwijkt en te maken krijgt met laserstralen om je achtervolgers te dwarsbomen. Vertakkende verhaalpaden veranderen het verloop van je reis op basis van de beslissingen die je neemt en zorgen ervoor dat je bij elke keer spelen een ander verhaal beleeft.
Je kruipt in de huid van een premiejager die een klein buitenaards wezen genaamd Ziggy heeft gestolen. Het kwaadaardige galactische rijk waarvan je ze hebt gestolen, wil ze terug en zal niet stoppen je op te jagen tot ze je tegenhouden. Om te overleven moet je in elk level verschillende uitdagingen aangaan waarbij je de systemen van je schip op verschillende manieren moet gebruiken.

“We zijn erg blij om aan te kondigen dat het spel eindelijk naar Meta Quest 2 en PC VR komt op 9 november en we hopen dat jullie uitkijken naar jullie galactische avontuur met kleine Ziggy,” zegt Alex Clarke, medeoprichter van Stardust Collective. “Ziggy’s Cosmic Adventures begon zijn leven als Game Jam-inzending in 2020, toen ons kleine team zich realiseerde dat het veel potentie had als volledig ontwikkelde VR-titel!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password