Ziggy’s Cosmic Adventures gaat in stijl de ruimte in en komt vandaag uit voor Meta Quest 2 en PC VR.

Stardust Collective kondigt aan dat hun VR-cockpitgame Ziggy’s Cosmic Adventures, die scheepsmanagement combineert met actie-arcadegevechten, vandaag wordt gelanceerd op Meta Quest 2 en PC VR. Verken het heelal met je gestolen buitenaardse metgezel Ziggy en vecht tegen de krachten die hem komen terughalen terwijl je de systemen van je schip beheert vanuit je cockpit op kamerschaal.

In Ziggy’s Cosmic Adventures kruip je in de huid van een premiejager die het buitenaardse wezentje Ziggy heeft gestolen. Het kwaadaardige galactische rijk waarvan je Ziggy hebt gestolen, wil hem terug en zal niet stoppen met op je te jagen tot ze je tegenhouden. Om te overleven moet je in elk level verschillende uitdagingen aangaan waarbij je de systemen van je schip op verschillende manieren moet gebruiken.
Terwijl je je VR-cockpit bestuurt, kun je je lichten aanzetten, je schilden van stroom voorzien, de temperatuur en druk regelen, rompbreuken repareren en nog veel meer, met behulp van de schakelaars, hendels en andere systemen binnen handbereik. Vanuit je cockpit voer je spannende ruimtegevechten, waarbij je asteroïden ontwijkt en te maken krijgt met laserstralen om je achtervolgers te dwarsbomen. Vertakkende verhaalpaden veranderen het verloop van je reis op basis van de beslissingen die je neemt en zorgen ervoor dat je bij elke keer spelen een ander verhaal beleeft.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password