Ziggurat Interactive onthult eerste “Heerser van de Ring” in komende World Championship Boxing Manager 2 voor PC en Console.

Vandaag richten uitgever Ziggurat Interactive en ontwikkelaar Mega Cat Studios de schijnwerpers op bokskampioen Rocky Marciano, wiens verhaal te zien zal zijn in World Championship Boxing Manager 2! Marciano, geboren als Rocco Francis Marchegiano, was inderdaad een “heerser van de ring”, won 49 van de 49 gevechten en ging in 1956 ongeslagen met pensioen. Met mede-grootheden als Joe Lewis en Jersey Joe Walcott op zijn palmares, brengt Rocky zijn historische en onverslaanbare carrière in de verhaalmodus van World Championship Boxing Manager 2. Volg hem van zijn nederige begin tot G.O.A.T. in deze hartverwarmende en hilarische sportsimulatie. Als je klaar bent met de verhaalstand, kun je Rocky inzetten in een uitgebreide carrièremodus en hem trainen om de bokswereld te veroveren naast je eigen boksers. Maak je klaar om “Timmmmberrrrr” te schreeuwen elke keer dat je je tegenstander KO slaat met de kampioen!

World Championship Boxing Manager 2 heeft retro-tastische visuals in 32-bit stijl en moderniseert de serie door toevoeging van dynamische verlichting, een vernieuwde interface en meer gevechten dan je met je handschoen kunt schudden! Verbeter je vechters tot het uiterste in de carrièremodus, of spring in de verhaalmodus om de reis van echte boksers te volgen op hun weg van de bodem naar de top. Hoe je het ook speelt, World Championship Boxing Manager 2 brengt je dit seizoen in de ring.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password