Ziggurat Interactive kondigt komende Console en Switch releases aan voor Biz-Sim Prison Tycoon: Onder Nieuw Beheer

Vandaag kondigt uitgever Ziggurat Interactive de aankomende console release aan van het business simulatiespel Prison Tycoon: Under New Management! De game komt op 22 september 2022 uit voor de platforms Xbox, Playstation en Nintendo Switch. De game laat je een penitentiaire inrichting bouwen en beheren met als doel je gevangenen te rehabiliteren en hen te helpen re-integreren in de maatschappij. De console release zal de core game bevatten, samen met de onlangs uitgebrachte Roll Call DLC, Maximum Security DLC, en Sandbox mode.

Prison Tycoon: Under New Management herneemt de serie met een andere kijk op wat het betekent om een succesvolle penitentiaire inrichting op te zetten en te onderhouden. Met een focus op rehabilitatie in plaats van straf, moeten spelers een evenwicht tussen diensten en veiligheid handhaven terwijl ze proberen hun faciliteit te runnen en te laten groeien. Ze moeten zorgen voor financiering van staatsinstellingen, de middelenstroom beheren en zowel het personeel als de gevangenen tevreden houden. Of je nu een nieuw cellenblok bouwt of een VR-therapieruimte integreert, spelers moeten hun investeringen maximaliseren om hun faciliteit succesvol te bouwen en te exploiteren.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password