Zie hoe de positieve Conduit haar kracht ontketent in Apex Legends: Ignite – gameplay-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de gameplay-trailer van Apex Legends: Ignite onthuld. Deze energieke trailer laat zien hoe de vijand het vuur aan de schenen wordt gelegd door de nieuwe Legend Conduit. Ignite lanceert op 31 oktober.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in Apex Legends: Ignite kunnen verwachten:

  • Nieuwe Legend: Conduit – Conduit is een kleine titaan van optimisme en zeker niet iemand die onderschat moet worden. Ze brengt enthousiasme en vrolijkheid, terwijl ze het speelveld in vuur en vlam zet met haar vaardigheden:
    • Passive: Savior’s Speed – Conduit krijgt een snelheidsboost wanneer ze naar een teamgenoot rent die zich buiten Tacticle-bereik bevindt.
    • Tactical: Radiant Transfer – Stuurt een golf van energie naar een teamgenoot en genereert tijdelijke schilden voor zowel de teamgenoot als Conduit.
    • Ultimate: Energy Barricade – Zet een reeks van schildblokkerende apparaten die vijanden schade aanbrengt en vertraagt.
  • Aangepaste map: Storm Point – Maak kennis met een snellere en dodelijkere Storm Point. Volledig met nieuwe Points of Interest, zoals Wattsons Pylon, ZEUS Station en meer.
  • Cross-progressie – Zorgt ervoor dat spelers dezelfde ervaring en cosmetische items op elk platform hebben. Accounts op alle platforms worden samengevoegd tot één enkel account. Meer informatie over cross-progressie is hier te vinden.
  • Nieuwe Battle Pass – Nieuwe wapenskins, personage-skins, emotes en nog veel meer.

Op 7 november bundelen Apex Legends en Post Malone hun krachten om gedurende twee weken voor prachtige chaos in de game te zorgen. Binnenkort volgt er meer informatie over deze samenwerking.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password