Zet je brein in januari 2020 op scherp met Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch

Bereid je voor om je hersenen op gevarieerde manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch. Dit nieuwe deel in de serie is vanaf 3 januari 2020 in Europa verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Geniet van nieuwe oefeningen, waarvan sommige de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruiken*, of train je hersenen met klassieke oefeningen uit eerdere Brain Training-games, waarvoor je alleen een stylus (inbegrepen bij de fysieke versie) of je vinger nodig hebt.
Beproef je vaardigheden met allerlei oefeningen en tests in verschillende speelstijlen, waarbij je bijvoorbeeld je Nintendo Switch-systeem verticaal houdt en een stylus of vinger gebruikt, of de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruikt die het aantal opgestoken vingers van spelers kan herkennen. Hieronder enkele voorbeelden van oefeningen:
  • Rekenen met vingers: Gebruik je vingers om te rekenen. Ook al weet je het antwoord in je hoofd, dan moet je nog steeds snel reageren!
  • Sudoku: Geniet van de klassieke cijferpuzzels.
  • Rekenen: Hoe snel kun jij eenvoudige sommen achter elkaar oplossen?
  • Steen, papier, schaar (test): Gebruik je vingers en probeer te winnen (of verliezen).
  • Woorden maken: Combineer letters om woorden te vormen.
  • Fotografisch geheugen: Onthoud de foto die eerder werd getoond.
  • Duale taak: Spring over horden terwijl je het hoogste getal kiest.
Geef elke speler een Joy-Con en daag vrienden en familie uit in bepaalde oefeningen, zoals:
  • Vogels tellen: Probeer de vogels zo snel mogelijk te tellen**.
  • Blokken tellen: Probeer te onthouden hoeveel blokken er zijn.
Bereken je algemene hersenleeftijd door snel achter elkaar een reeks oefeningen te voltooien die een beroep doen op je verwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familie? Zorg dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door het instellen van een alarm, zodat je Nintendo Switch je eraan herinnert, zelfs als het systeem in de slaapstand staat. Je kunt je resultaten ook delen met je familie via E-mails over Brain Training*** om ze te laten weten hoe je ervoor staat.
We hebben ook plannen om Wereldkampioenschappen Brain Training te organiseren. Daarover wordt in de toekomst meer bekend gemaakt.
Bereid je voor om je brein op verschillende manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch, deze game is vanaf 3 januari 2020 verkrijgbaar in Europa.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password