Zet de pedalen op het metaal in de nieuwe rallymodus toegevoegd aan realistisch rijspel Drift Type C

Het is tijd om de weg op te gaan! Indie-ontwikkelaar Jonworks Interactive heeft vandaag aangekondigd dat de nieuwe rallymodus is toegevoegd aan de real physics-rijgame Drift Type C. De nieuwe rallymodus, die momenteel beschikbaar is op Steam Early Access, bestaat uit 64 etappes met intense off-roadraces waarbij driften niet is toegestaan.

In Drift Type C race je door 9 verschillende biomes terwijl je het opneemt tegen 13 krijgers en 13 geesten om de God van de Tijd te bevrijden. Om je te helpen bij je zoektocht geeft de God van de Tijd je de Hypervesicle, een voorwerp dat je racetimer vertraagt telkens als je succesvol drift. Beheers het en zet een rondetijd van twee seconden neer in een race van twee minuten!

Drift Type C is gespecialiseerd in hyperrealistische autospecificaties met een gedetailleerd besturingsmodel voor alles van vermogen tot gewicht, van differentieelinstelling tot fabrieksbandensamenstelling en uitlijning. De physics mogen dan wel echt zijn, de verscheidenheid aan aangeboden activiteiten wordt alleen beperkt door je fantasie. Drift Type C bevat: off-roading, rallyraces in meerdere fasen, dorifuto batadu, rijden op bakken, vlaggen, tofu afleveren, DIY Space Gymkhana, sms’en tijdens het rijden, of om de een of andere reden een bus besturen!

Drift Type C biedt een enorme zandbak met een hybride-procesmatig gegenereerde wereld die meer dan 100 mijl aan wegen samenstelt. En als je nog meer wilt, kun je naar de Creative Mode gaan en je eigen wegen, steden en evenementen maken. Met meer dan 20 terreinoppervlakken, elk met hun eigen partikel- en slipeffecten en tractieprofielen, zijn de mogelijkheden eindeloos!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password