Zes armen zijn beter dan twee! Bullet-hell FPS Vampire Hunters verschijnt 26 juli op Steam

Na de aandacht te hebben getrokken tijdens Steam Next Fest, lanceert de retro shooter/rogue-lite hybride Vampire Hunters over een week – woensdag 26 juli – op Steam Early Access.

Maai vampiers, demonen en alles daartussenin neer. Verbeter je vaardigheden met prestaties en sterrenbeelden. Leef. Sterf. Herhaal … en STAL AL DE WAPENS!

Geïnspireerd door de indiehit Vampire Survivors laat Vampire Hunters je wapens stapelen totdat je absurde, onmogelijk geweldige bouwwerken hebt. Test je vuurkracht, ga dood en probeer het opnieuw met schurkachtige elementen, krankzinnige maar nuttige upgrades en verslavende ‘probeer het nog maar een keer’-gameplay. Meedogenloze actie, bloedstollende muziek en een duistere steampunk-wereld zorgen samen voor een waanzinnige, fantastische FPS-ervaring zoals je die nergens anders op Steam vindt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password