Zen’s “Pinball M” lanceert 30 november en onthult “The THING Pinball” (PC, Consoles)

Kun je iemand vertrouwen, zelfs jezelf? Fans zullen er snel achterkomen, want de nieuwe flipperervaring van Zen Studios, Pinball M, komt op 30 november uit voor consoles en PC. Zen Studios, in samenwerking met Universal Products & Experiences, heeft The THING Pinball onthuld als de laatste tafel in de hard-hitting launch line-up voor Pinball M. In een meeslepende en spannende ervaring volgt The THING Pinball de plot van Universal Pictures’ spannende cult-klassieker uit 1982. Spelers worden ondergedompeld in een spannende en spannende wereld geïnspireerd door de film en gebruiken hun flipperkast vaardigheden om te strijden tegen de gedaanteverwisselende alien in de arctische toendra van U.S. Outpost #31.
 

“The THING Pinball is een authentiek eerbetoon aan de film uit 1982 en bevat originele clips uit de film zelf,” zegt Mel Kirk, COO van Zen Studios. “Het geeft fans van horror een go-to tafel in Pinball M, en maakt onze buitengewone line-up voor de lancering compleet.”

Samen met een reeds illustere lanceringsbibliotheek met Chucky’s Killer Pinball, Dead by Daylight™ Pinball, Duke Nukem’s: Big Shot Pinball en Zen’s eigen creatie: Wrath of the Elder Gods: Director’s Cut, komt The THING Pinball op 30 november uit op Steam, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en de Epic Games Store.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password