Zen’s “Pinball FX” krijgt Consoles/PC Release Window + nieuwe tafels

Zen Studios viert nu 15 jaar als wereldleider in videogame pinball en heeft aangekondigd dat het gloednieuwe Pinball FX in februari 2023 zal debuteren op consoles, compleet met geavanceerde functies en meer dan 70 tafels bij de lancering – inclusief het digitale debuut van de best verkochte fysieke tafel aller tijden, Williams™ Pinball: The Addams Family. Deze console release omvat Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4, met Nintendo Switch later in 2023. Ook in februari promoveert Pinball FX van early access naar volledige release in de Epic Games Store, waar de feedback van spelers Zen sinds maart heeft geholpen om het nieuwe digitale flipperkastplatform voor de lange termijn te verfijnen.

Zen kondigde ook aan de early access bibliotheek verder uit te breiden met de release op 15 december van Peanuts Snoopy Pinball en de DreamWorks Animated Pinball Collection (Trolls, How to Train Your Dragon en Kung-Fu Panda) voor de Epic Games Store.

Pinball FX ontwikkelt ‘s werelds toonaangevende digitale flippermerk met schitterende originele tafels en vele gebaseerd op de grootste entertainmentmerken, waardoor spelers hun eigen 3D-droomkamer – de Pin Hall – kunnen aanpassen, vol met verzamelobjecten en beloningen die worden vrijgespeeld door het spel te spelen. Pinball simulatie wordt nu aangedreven door Unreal Engine en beschikt over Pro Physics, 4K HDR visuals en ray tracing. In de maanden en jaren na de eerste release van Pinball FX kunnen spelers spannende nieuwe functies verwachten – met name Pinball Royale, een razend spannende multiplayer actiemodus met battle royale-achtige gameplay.

Ondertussen introduceert The Addams Family voor het eerst in de Pinball FX familie de best verkochte fysieke flipperkast uit 1992. Net als alle andere Williams-tafels die dankzij Zen in huis zijn gehaald, bevat deze zowel een perfecte simulatie als – schakelbaar met één druk op de knop – een verbeterde versie, compleet met 3D-karaktermodellen en oogverblindende visuele effecten die alleen mogelijk zijn in een videogame.

Early access in de Epic Games Store heeft Pinball FX op verschillende manieren beïnvloed, waaronder deze opmerkelijke veranderingen die op alle platforms van kracht worden bij de lancering van de console in februari:

  • Tafels zullen worden gekocht in multi-table packs van first-party winkels in plaats van door de aankoop van individuele tafels met behulp van in-game valuta, zoals gebruikt gedurende de early access. Pinball Pass – waarmee je via een maandelijks abonnement onbeperkt toegang hebt tot bijna elke tafel – blijft gebruik maken van het in-game valuta systeem.
  • Belangrijke Pinball FX spelfuncties zoals toernooien, seizoensevenementen, Pro Mode, Friends Score Chase en Leaderboards zullen platformoverschrijdend zijn.
  • Pinball Pass wordt cross-commerce! Toegang tot je Pinball Pass abonnement op elk platform dat Pinball Pass ondersteunt.

Pinball FX nieuwe inhoud release details:

  • Williams™ Pinball: The Addams Family wordt in februari 2023 uitgebracht voor Pinball FX op Xbox, PlayStation en de Epic Game Store voor $9,99, en gratis te downloaden voor Pinball Pass-abonnees.
  • DreamWorks Animated Pinball Collection met Trolls, How to Train Your Dragon en Kung-Fu Panda komt op 15 december 2022 uit voor Pinball FX early access voor $14,99, en gratis te downloaden voor Pinball Pass-abonnees. Deze tafels zijn momenteel beschikbaar in Zen Pinball Party op Apple Arcade.
  • Peanuts Snoopy Pinball komt uit voor Pinball FX early access op 15 dec. 2022, voor 60 in-game tickets, en gratis te downloaden voor Pinball Pass-abonnees. Deze tafel is momenteel beschikbaar voor Zen Pinball Party op Apple Arcade.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password