Zadel omhoog! Monster Hunter Stories rijdt uit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam

Vandaag, tijdens de Nintendo Showcase, kondigde Capcom aan dat Monster Hunter Stories naar nieuwe sferen reist. De turn-based role-playing game lanceert deze zomer op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC via Steam!

Ga op reis naar een kleurrijke wereld waar machtige monsters rondzwerven en mensen hun brood verdienen door op ze te jagen. In dit land ligt een verborgen dorp waar de lokale bevolking andere gewoonten heeft. Hier vormen Monsterrijders banden met Monsties in plaats van op ze te jagen. In tegenstelling tot jagers smeden Ruiters banden en benutten ze de kracht van verwantschapsstenen, waardoor ze samen het uitgestrekte en opwindende rijk kunnen verkennen. Vecht samen in spannende gevechten, broed Monstie-eieren uit en pas je metgezel aan je eigen stijl aan.
Maak je uitrusting klaar en bereid je voor op een epische rit. Monster Hunter Stories krijgt in deze release ook nieuwe functies en verbeteringen:

  • Verfijnde graphics: Oorspronkelijk uitgebracht op de Nintendo 3DS, kunnen spelers nu Monsties rijden ervaren in verbluffend detail op grotere schermen, verbeterd met modellering, texturen en belichting in high definition.
  • Nu volledig ingesproken: Ga helemaal op in het avontuur met volledige Japanse en Engelse voice-overs.
  • Extra taalondersteuning: Monster Hunter Stories krijgt extra taalondersteuning, met traditioneel en vereenvoudigd Chinees, Koreaans, Russisch, Braziliaans Portugees, Pools en Arabisch.
  • Museum modus: Duik dieper in de wereld van Monster Hunter Stories met de nieuwe Museum-modus, met achtergrondmuziek en schetsen van ontwikkelaars.
  • Inclusief titelupdates (TU): Voorheen alleen beschikbaar in Japan, kunnen spelers nu genieten van titelupdates, waarmee content van TU 1.20 en TU 1.30 wordt ontgrendeld.Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password