Yuppie Psycho: Executive Edition nu wereldwijd verkrijgbaar

Severance ontmoet Corpse Party in Baroque Decay’s (ontwikkelaar van The Count Lucanor) zakelijke survival horror game Yuppie Psycho, die nu beschikbaar is voor PlayStation 4 in Noord-Amerika – naast Windows PC en Xbox One en Series X|S, PlayStation 4 en Nintendo Switch consoles wereldwijd.

Maak kennis met Brian Pasternack, een jongeman zonder toekomst in een dystopische jaren ’90 maatschappij. Het is de eerste dag van deze jongeman bij een van ‘s werelds grootste bedrijven, Sintracorp. Onzeker, onvoorbereid en massaal ongeschoold, zal Pasternack hebben wat nodig is om te schitteren in de hiërarchie van Sintracorp? Alles hangt af van hoe hij presteert tijdens zijn eerste opdracht… en of hij die overleeft. Tijdens zijn onconventionele werknemersoriëntatie ontdekt Pasternack wat zijn nieuwe baan werkelijk inhoudt: jagen op een “heks” wiens krachten het succes van het bedrijf in de eerste plaats mogelijk maakten, maar die nu lijkt te zijn teruggekeerd om zijn werknemers te kwellen. Brian zal allerlei vreemde personages ontmoeten, vreselijke wezens tegenkomen en de verborgen geheimen van het duistere verleden van Sintracorp ontrafelen.

Yuppie Psycho kwam oorspronkelijk uit in 2019 en heeft nu zijn weg gevonden naar alle platforms wereldwijd in de uitgebreide Yuppie Psycho: Executive Edition. Spelers overal kunnen het maffe en verontrustende avontuur van Brian Pasternack beleven in zijn nieuwe corporate hellscape.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password