Yuiki en zijn nieuwe Mixed Reality-modus boordevol actie zijn vandaag verkrijgbaar in de Meta Quest Store

ARVORE, kondigt dat YUKI (trailer, persmap, website), de DICE finalist mix van bullet hell en roguelike, vandaag een gloednieuwe mixed reality modus gratis krijgt op de Meta Quest Store, samen met de recente lancering van de langverwachte Meta Quest 3 headset. Degenen die de basisgame al in hun bibliotheek hebben voor 19,99 dollar, krijgen toegang tot de nieuwe modus via een gratis update.
In YUKI MRcade Mode heb je de missie om een buitenaardse invasie in je eigen huis te bestrijden in een spannend kosmisch avontuur! Gebruik je handen om vijanden te slaan, vlieg en ontwijk massa’s kogels en obstakels die hun pad kruisen in een zeer strategische gameplay! Nu, met de nieuw toegevoegde mixed reality laag, wordt het spel nog uitdagender omdat de vijanden en obstakels vanuit alle richtingen de kamer van de speler bereiken. Wees voorzichtig want de schoten zullen van je muren afkaatsen! De gevaren van het patrouilleren in de diepe ruimte komen nu van boven, beneden, achteren en, oh, pas op, het is voor je!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password