You Suck at Parking: Complete Edition racet naar de winkel op 19 september

Doe mee aan de meest extreme parkeerervaring ter wereld in You Suck at Parking: Complete Edition, een gloednieuwe fysieke editie van de heerlijk manische racer die op 19 september uitkomt op het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Uitgebracht in samenwerking met Fireshine Games en Happy Volcano, You Suck at Parking: Complete Edition bestaat uit een fysiek exemplaar van de basisgame plus een spannende verzameling content, waaronder de complete seizoenen 1, 2 en 3 (met in totaal meer dan 150 contentstukken) en een tokenpack om extra items in de game vrij te spelen.
You Suck at Parking: Complete Edition is de enige racegame waarin stoppen je doel is. Daag de wereld uit en pas je auto aan in deze steeds veranderende parkeersimulator.

Laat de wereld je 0-60 vaardigheden zien – of beter gezegd, 60-0 vaardigheden – en beklim de wereldwijde klassementen in meer dan 270 remstompende levels. Doe je gordel om, race tegen de klok en laat je auto tot stilstand komen met meer dan 350 vrij te spelen aanpassingsopties. Geef je vrienden het nakijken en drijf je vaardigheden tot het uiterste in razendsnelle multiplayerspeltypen.

“We zijn zo enthousiast dat spelers volgende maand in de bestuurdersstoel kunnen springen met You Suck at Parking: Complete Edition”, zegt Sarah Hoeksma, Marketing Director bij Fireshine Games. “Met de complete verzameling content van seizoenen 1, 2 & 3 is deze ultieme fysieke editie het perfecte pakket voor zowel nieuwe spelers als fans om op de rem te trappen en het parkeren te starten.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password