Yomi 2 trekt ogen en test turn-based reacties op Steam Next Fest in juni

Yomi 2, het vervolg op het eerste “vechtkaartspel” van Super Street Fighter II Turbo HD Remix en Fantasy Strike hoofdontwerper David Sirlin, gooit het met een hands-on demo met online multiplayer op het Steam Next Fest vanaf maandag 19 juni.

Wees tegenstanders te slim af door hun bewegingen te lezen terwijl je handelt en reageert. Blokkeer stiekeme lage aanvallen, ontwijk vervelende worppogingen en bepaal het tempo van de strijd met filmische speciale bewegingen die de tegenstander laten twijfelen over elke kaart die hij speelt. Bouw na verloop van tijd een superaanval op en verander in een gunstig momentum met behulp van verschillende vechtspelmechanismen, allemaal in beurtgebaseerde kaartvorm.

Leer en test nieuwe gevechtstactieken via toegankelijke tutorials, en neem die vaardigheden vervolgens mee naar de singleplayer carrièremodus of multiplayermodi die zowel online als pass-and-play ondersteunen. Speel met elk personage om hun sterke punten beter te begrijpen en hun zwakke punten te benutten. Gebruik deze kennis om personages in het nadeel te brengen en maak gebruik van het moment met een flitsende combo om de overwinning op te eisen en de rangen te beklimmen.

Speel de Yomi 2 demo op Steam tijdens Steam Next Fest vanaf 19 juni, met Steam en Epic Games Store verlanglijstjes die nu beschikbaar zijn.

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password