YO-KAI WATCH 3 verschijnt komende winter voor Nintendo 3DS

De gratis Moon Rabbit Crew-update voor de twee YO-KAI WATCH BLASTERS-games is verschenen op  Nintendo 3DS. De nieuwe content bestaat uit meer missies en gebieden om te verkennen, de terugkeer van bekende en maffe Yo-kai, en Big Bosses om vrienden mee te worden. Spelers kunnen hun opgeslagen gegevens van YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps en YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad ook gebruiken om speciale bonussen te krijgen.
YO-KAI WATCH 3 is een nieuw hoofddeel in de serie met hilarische Yo-kai die fans zullen herkennen van de tekenfilmserie. Deze game verschijnt komende winter in Europa voor de Nintendo 3DS-systemen, vol nieuwe content en mogelijkheden, inclusief nieuwe omgevingen, personages en een gloednieuw gevechtssysteem.
De gratis Moon Rabbit Crew-update voor beide YO-KAI WATCH BLASTERS-games is nu beschikbaar om te downloaden. YO-KAI WATCH 3, een nieuw hoofddeel in de serie, verschijnt komende winter in Europa, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password