YO-KAI WATCH 3 is vanaf 7 december verkrijgbaar voor Nintendo 3DS – Trailer

erken prachtig ontworpen omgevingen, sluit vriendschap met ondeugende Yo-kai en ga op avontuur met Nate en Hailey Anne, die de reden achter de mysterieuze fenomenen in hun omgeving proberen te achterhalen. Je beleeft het vanaf 7 december allemaal in YO-KAI WATCH 3 voor de Nintendo 3DS-systemen. Bekijk de trailer Twee helden, één groot Yo-kai-avontuur! op YouTube om de game alvast in actie te zien.
De eerste YO-KAI WATCH-game en het vervolg YO-KAI WATCH 2 veroverden in korte tijd de harten van vele kinderen in heel Europa. Fans van de games en de populaire tv-serie kunnen nu genieten van een gloednieuw verhaal, een aangepast vechtsysteem en de vriendschap met vele bekende en nieuwe Yo-kai.
Het verhaal begint wanneer de vader van Nate Adams een nieuwe baan krijgt aangeboden. Hiervoor moet het gezin verhuizen, van Springdale naar de stad St. Peanutsburg in het land genaamd BBQ. Kort nadat hij zijn defecte Yo-kai Watch heeft vervangen door de nieuwe Yo-kai Watch Model U, raakt Nate betrokken bij diverse mysteries. Op een dag wordt er op de deur geklopt door twee hilarische FBY-agenten, Blunder en Folly, die hem vragen of hij meer weet van de UFO die onlangs in het gebied is neergestort. Nate kan ze niet helpen, maar gaat zelf op onderzoek uit met zijn geliefde vrienden Whisper en Jibanyan.  Dit leidt tot een reeks spannende avonturen, waarbij hij vele vervelende, vriendelijke en eigenzinnige Yo-kai ontmoet.
Ondertussen gaat de geeky detective-wannabe Hailey Anne Thomas in Springdale op zoek naar een zeer zeldzame figurine. Wanneer ze met hoge verwachtingen een winkel binnenwandelt, spoort een mysterieuze stem haar aan een Yo-kai Watch Model U te kopen. Later ontdekt Hailey dat de stem afkomstig was van de Yo-kai genaamd Usapyon en begrijpt ze waarom hij zo graag wilde dat ze de Yo-kai Watch Model U kocht. De twee bundelen hun krachten en beginnen een detectivebureau om de vele problemen in Springdale op te lossen.
Waarom is het de laatste tijd zo onrustig in Springdale en St. Peanutsburg, en is het toeval dat Nate en Hailey Anne beide een Yo-kai Watch Model U aangeschaft? Nate en Hailey Anne moeten elk hun eigen weg volgen om hun gedeelde lot te ontdekken en de mysteries in beide steden te ontrafelen. Naast de hoofddoelen van Nate en Hailey Anne, kunnen spelers ook vele zijmissies voltooien om handige beloningen te verdienen. Ook kunnen ze zich wagen aan diverse mini-games en speciale uitdagingen, zoals het raften op een woeste rivier in BBQ, of het verzamelen van schatkaarten om verborgen schatten op te sporen.
Het aangepaste vechtsysteem is spannender en tactischer dan ooit en daagt spelers uit om snel te denken en handelen. Het nieuwe Tactics Board biedt spelers de vrijheid om hun drie favoriete Yo-kai naar eigen inzicht in een 3×3-raster te plaatsen. Daarbij wordt de fysieke kracht van Yo-kai op de eerste rij versterkt, zodat ze de Yo-kai achter hen kunnen beschermen. Spelers kunnen ook Yo-kai naast elkaar plaatsen om verbindingseffecten te activeren en combo-aanvallen uit te voeren. Er zijn vele mogelijke combinaties, dus kunnen spelers naar hartenlust experimenteren om hun favoriete Yo-kai-team te ontdekken.
Spelers die hun vecht-skills graag willen testen tegen die van andere Yo-kai-spelers kunnen dat doen in diverse multiplayer-standen, waaronder Local Battle, Friend Battle en ‘Merican Dream Battle. In ‘Merican Dream Battle kunnen spelers kiezen tussen Casual Battle, zonder regels, en Official Rank Battle, waarin om Rank Points wordt gestreden. Buiten de gevechtsarena kunnen spelers Yo-kai via StreetPass ruilen en medailles uitwisselen via wifi of draadloze communicatie.
Fans van Jibanyan kunnen zich creatief uitleven met de functie genaamd Build-a-Nyan, waarmee ze hun eigen Yo-kai-kat kunnen ontwerpen door hem een naam te geven, de kleur te veranderen en te kiezen welke stam hij vertegenwoordigt. Spelers kunnen in de game Originyan-onderdelen vinden om de stem en het uiterlijk van hun kat te veranderen, of de acties van bevriende Yo-kai-katten doorgeven aan hun eigen, aangepaste Yo-kai-kat.
Wanneer spelers het postkantoor in de game bezoeken, kunnen ze downloadcodes, QR-codes en passwords aan de receptionist geven om speciale voorwerpen en Yo-kai te krijgen. Ook kunnen spelers gebruik maken van de Crank-a-kai, waaruit Whisper voor het eerst verscheen in de YO-KAI WATCH-game en populaire tv-serie, om nieuwe items en Yo-kai te krijgen. Om hiervoor te betalen kunnen spelers niet alleen gebruik maken van Crank-a-kai coins – de in-game valuta – maar ook van speelmunten die spelers verdienen door met hun Nintendo 3DS-systeem te wandelen.
Spelers die eerdere games in de serie bezitten kunnen die games koppelen aan YO-KAI WATCH 3 om in-game-content te ontgrendelen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password