Yakuza: Like a Dragon nu verkrijgbaar voor Xbox Series X / S, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 en Steam

SEGA heeft vandaag Yakuza: Like a Dragon gelanceerd voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, Steam en Windows 10. Spelers die de game bezitten voor Xbox One, kunnen via Smart Delivery een versie voor de Xbox Series X|S krijgen. Yakuza: Like a Dragon is het nieuwste deel in de geliefde serie en een RPG als nooit eerder verscheen, inclusief een dynamisch RPG party-systeem, de nieuwe omgeving van Yokohama, Japan, en, voor het eerst, (optionele) Engelse stemmen met de talenten van George Takei, Kaiji Tang, Elizabeth Maxwell, Andrew Morgado en anderen.

Om de goede tijden te vieren die spelers wachten, heeft SEGA een nieuwe launch trailer uitgebracht met de song  “Here Comes the Hotstepper” van Ini Kamoze.

In Yakuza: Like a Dragon nemen spelers de rol aan van Ichiban Kasuga (gespeeld door Kaiji Tang) een ruig lid van de yakuza.  Ichiban gaat op jacht naar de waarheid nadat hij op mysterieuze wijze werd verraden door zijn clan en vrijwillig een 18-jarige celstraf heeft uitgezeten voor een misdaad die hij niet heeft begaan, om zijn patriarch en vaderfiguur Masumi Arakawa (gespeeld door George Takei) te beschermen. Onderweg verzamelt Ichiban een bonte bende personages om zich heen, waaronder de corrupte agent Adachi (gespeeld door Andrew Morgado), voormalig verpleegster Nanba (gespeeld door Greg Chun) en Saeko (gespeeld door Elizabeth Maxwell), een gastvrouw met een missie. Samen met zijn bondgenoten moet Ichibon hogerop klimmen om de held te worden die hij nooit had verwacht te worden.

Spelers kunnen zich als Ichiban een weg door de straten van Yokohama knokken met een gloednieuw turn-based RPG-gevechtssysteem dat de basis vormt van werkelijk verbluffende gevechten. In de stad zijn ook diverse mini-games te beleven, inclusief kartracing, slagkooien, arcades en karaoke. Om de zintuiglijke ervaring compleet te maken, schreven Shonan No Kaze en Yasutaka Nakata samen de themasong voor Yakuza: Like a Dragon – ‘Ichibanka’.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password