Xbox Wireless Controller – Deep Pink nu beschikbaar

Xbox kondigt aan dat de Xbox draadloze controller – Deep Pink vanaf vandaag verkrijgbaar is in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Polen, Spanje en Italië voor een adviesprijs van €59,99.

De Xbox wireless controller – Deep Pink is een opwindende nieuwe Xbox controller die is ontworpen om te gamen op een hoger niveau in een geweldige nieuwe kleur. Het is het perfecte nieuwe accessoire om te koppelen met je Xbox Series X|S-console, pc of zelfs je mobiel, of als een geweldige optie om aan je speler twee te geven, zodat je samen kunt genieten van gamen (tip voor Valentijnsdag;-)). De Deep Pink-controller heeft bestaande features zoals snel koppelen met, spelen op en schakelen tussen apparaten, Android en iOS via Bluetooth. Je kunt ook naadloos content zoals screenshots, opnames en meer vastleggen en delen met de speciale knop Delen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password