Xbox Update van september is nu uit met van kleur veranderende Xbox-knop, vernieuwde bibliotheek en meer

De september-update voor Xbox is hier en voegt nieuwe opslagmogelijkheden, eenvoudigere toegang tot je games en meer toe.

De nieuwe update lanceert vandaag, 21 september, en Xbox heeft de toegang tot je games en apps vereenvoudigd met een vernieuwing van je bibliotheek. De volledige bibliotheekweergave is gestroomlijnd zodat je alle games ziet die je kunt installeren en spelen, evenals een sectie voor alle games waarin games zijn opgenomen die je kunt spelen via abonnementen die je hebt, zoals Game Pass, EA Access en Games with Gold.

De nieuwe Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core in het wit is nu ook beschikbaar, en met deze laatste update kun je de kleur van de Xbox-knop op elke Series 2 Elite-controller veranderen. Je kunt dit doen in de Xbox Accessories app op je Xbox console of PC, zolang je controller verbonden is.

Er zijn nu ook meer opties voor je opslag, want je kunt nu verschillende installatielocaties kiezen voor je games en apps op Xbox Series X|S en Xbox One-consoles. Je kunt je Xbox bijvoorbeeld laten beslissen waar geoptimaliseerde voor Xbox Series X|S-games naartoe gaan, je kunt ervoor kiezen om achterwaarts compatibele games op een externe harde schijf te installeren en apps op interne opslag te zetten.

Xbox Game Bar heeft een nieuwe optie om een deelbare link te krijgen voor alle captures van je game die je op de pc maakt. Je kunt dit doen via SMS, WhatsApp, Twitter, Messenger en meer, en als je instellingen openbaar zijn dan kan iedereen je captures bekijken.

Geluidsonderdrukking van party chat is nu uitgerold naar Xbox One en Windows 11/10 pc’s, dus als je party chat gebruikt, merk je hopelijk minder “ongewenste geluiden en onderbrekingen,” zoals “gamepad clicks, ademhaling en achtergrondgeluiden.”

Het opzetten van parties is nu ook makkelijker, want de Xbox mobiele app heeft een “start party” optie, waardoor het “makkelijk is om meteen in de game te springen met je vrienden.”

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password