Xbox Series X | S wereldwijde livestream aankondiging

Microsoft Heeft aangekondigd dat op 10 november een wereldwijde livestream zal worden gehost om de lancering van de nieuwe Xbox generatie te vieren. De nodigen, spelers van alle identiteiten en achtergronden, consolegeneraties en devices uit om samen te vieren, te connecten en te spelen.

Ze nodigen je uit om je device naar keuze te pakken en samen met Team Xbox, je favoriete creators en onze partners te spelen, rechtstreeks vanuit je huis over de hele wereld.

Microsoft nodigt je uit om een kijkje achter de schermen te nemen van de volgende generatie games, de verhalen te horen van de mensen die ze hebben gemaakt en met ze mee te spelen. Tune in op onze wereldwijde livestream ter viering van gaming op 10 november om 20.00 uur CET op YouTube, Twitch, en Facebook Gaming.

Denk aan deze livestream viering als een aanvulling op jouw game plannen voor de dag. We organiseren ‘Let’s Play’-segmenten met creators, presenteren speciale launch highlights van over de hele wereld en benutten de kracht van gaming om belangrijke fondsen te werven voor goede doelen. Dit zal een moment van spelen zijn, geen persberichten, aangezien de volgende generatie consoles in handen van spelers over de hele wereld beginnen te belanden. In plaats van grote aankondigingen, markeren we het begin van een nieuw tijdperk door naast elkaar te gamen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password