Xbox Series X en Xbox Series S nu wereldwijd beschikbaar

De langverwachte lancering van de Xbox Series X en Xbox Series S is er eindelijk, waarmee de best presterende, meest realistische en compatible next-gen console game ervaringen naar spelers in 40 markten over de hele wereld komen.

De lancering van Xbox Series X | S luidt een nieuwe generatie game-ervaringen in, waaronder snellere laadtijden, hogere framesnelheden, Quick Resume, Smart Delivery-technologie, DirectX raytracing, rijkere, meer dynamische werelden en nog veel meer. Spelers worden begroet door de grootste en meest diverse launch line up in de geschiedenis van Xbox, met meer dan 30 geoptimaliseerde games die beschikbaar zijn op dag één, waaronder:

  • Gears 5
  • Gears Tactics
  • Destiny 2 Beyond Light
  • Assassin’s Creed Valhalla

Voor meer informatie over de ongelooflijke games die voor het einde van het jaar naar de Xbox Series X | S komen, ga je naar de bijbehorende Xbox Wire post. In de tussentijd nodigen we je uit om vandaag om 20.00 uur af te stemmen op onze wereldwijde livestream om het gamen te vieren op YouTube, Twitch, en Facebook Gaming.

Xbox Series X is nu verkrijgbaar voor € 499, terwijl Xbox Series S te koop is voor € 299. Ga naar https://www.xbox.com/nl-BE/consoles voor het laatste nieuws over waar je Xbox Series X | S kunt kopen. Je kunt ook contact opnemen met jouw plaatselijke retailer, waaronder Microsoft Store, voor meer informatie.

Vanaf vandaag ontvangen Xbox Game Pass Ultimate-leden die op de console spelen een EA Play-lidmaatschap zonder extra kosten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password