Xbox Project Scorpio zal geen eigen exclusives krijgen

Microsoft heeft bekend gemaakt dat Project Scorpio geen eigen exclusieve games zal krijgen. Gekochte games zullen zowel werken op de nieuwe Scorpio als op de ‘gewone’ Xbox One.

“Het mooie is dat Project Scorpio onderdeel uitmaakt van de Xbox-familie en dus werken al je games erop, er komen geen exclusives, dus niemand blijft achter,” schrijft Greenberg.

Project Scorpio werd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft aangekondigd. De console wordt eind 2017 verwacht en zal volgens Microsoft de krachtigste console op de markt zijn. De nieuwe editie van de Xbox One wordt speciaal gemaakt voor 4K-gaming en virtual reality, met een grafische processor met 6 teraflops en acht CPU-kernen.

codsm4wqpjbm7utxmnc0

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password