Xbox presenteert Developer_Direct, terugkeer op 18 januari

Vandaag heeft Xbox de terugkeer van Developer_Direct aangekondigd op donderdag 18 januari om 21.00 uur CET. Developer_Direct geeft een kijkje achter de schermen bij een aantal langverwachte games die naar Xbox Series X|S, PC en Game Pass komen.

Fans kunnen afstemmen op Xbox kanalen (Twitch & YouTube) en Bethesda kanalen (Twitch & YouTube) voor een in-depth look op aankomende games die door de gamemakers zelf worden gepresenteerd. We zullen MachineGames in Zweden bezoeken om Indiana Jones te checken, gaan langs de kantoren van Obsidian in Irvine om meer te zien van Avowed, gaan naar Oxide Games in Maryland om meer te weten te komen over Ara: History Untold, en maken een reis naar Cambridge, Engeland om Hellblade II: Senua’s Saga  van Ninja Theory te zien.

Kort daarna zal ZeniMax Online Studios om 22.00 uur The Elder Scrolls Online 2024 Global Reveal hosten, om een voorproefje te geven van de grootste update van 2024.

Let op deze show zal geen updates bevatten over games van Activision Blizzard, maar later dit jaar kan je uitkijken naar nieuws van die teams.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password