Xbox Partner Preview aangekondigd voor 25 oktober

Xbox kondigt het volgende online event aan: Xbox Partner Preview.  Dit evenement wordt live uitgezonden op woensdag 25 oktober om 19.00 uur CET via de officiële Xbox kanalen en bevat updates en nieuws over aankomende games van onze externe partners die naar Xbox en Windows komen, evenals nieuws over enkele aankomende Game Pass titels.

Verwacht een frisse blik op de content van partners, waaronder Ryu Ga Gotoku Studio (Like a Dragon: Infinite Wealth), Remedy Entertainment (Alan Wake 2), Studio Wildcard (Ark: Survival Ascended) en Microbird Games (Dungeons of Hinterberg).

Houd er rekening mee dat de Xbox Partner Preview geen aanvullend nieuws, game onthullingen of Game Pass informatie bevat met betrekking tot de recente overname van Activision Blizzard King.

Te bekijken via:

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password