Xbox One S vanaf 2 augustus verkrijgbaar

Microsoft aangekondigd dat Xbox One S op 2 augustus zal verschijnen.

De Xbox One S werd tijdens E3 aangekondigd. Microsoft heeft bekend gemaakt dat beschikbaarheid van de launch editie van de Xbox One S, die een 2 TB hardeschijf heeft, beperkt zal zijn. Naast de 2 TB-versie verschijnen er ook Xbox One S-consoles met harde schijven van 1 TB en 500 GB.

De Xbox One S is 40 procent kleiner dan de originele Xbox One en bevat daarnaast een ingebouwde voeding. De Xbox One S kan daarnaast ook blu-ray films en videostreams in 4K-resolutie vertonen.

De Xbox One S wordt geleverd met de nieuwe Xbox One S draadloze controller. Deze heeft een verbeterde grip, een versterk Xbox Wireless-signaal en bluetooth support. De controller komt vanaf 2 augustus ook los te koop.

xbox one s

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password