Xbox One S Battlefield 1 bundels onthuld

Microsoft  kondigt met trots de ultieme manier voor spelers aan om ten strijde te trekken aan de hand van enkele exclusieve Xbox One S Battlefield 1-bundels. Met deze bundels kunnen spelers een wereld vol ontdekkingen en epische oorlogvoering via multiplayer wedstrijden (tot en met 64 spelers via Xbox Live) betreden.

Je kan meer dan 100 exclusieve games op de geprezen en nieuw vormgegeven Xbox One S spelen die 4K video streaming en High Dynamic Range (HDR) ondersteunt voor video en gaming. Het is tevens de enige console die over een 4K UHD Blu-ray speler beschikt. Met de grootste blockbusters dit jaar, plus een alsmaar groeiende catalogus aan Xbox 360 backward compatible titels en het snelste en meest betrouwbare multiplayer netwerk is de Xbox One S het ultieme gaming en 4K entertainment systeem.

Xbox One S Battlefield 1-bundel (500GB)


Vanaf vandaag kunnen fans de Xbox One S Battlefield 1-bundel (500GB) pre-orderen voor € 299. De exclusieve bundel, met als releasedatum 13 oktober, kent als inhoud de volledige gamedownload van de Battlefield 1 Standard Edition, een maand EA Access en een harde schijf van 500GB om alle grootste blockbusters in de geschiedenis van Xbox te kunnen spelen.

Xbox One S Battlefield 1 Special Edition-bundel (1TB)


Voor de ultieme Xbox game-ervaring kunnen fans de Xbox One S Battlefield 1 Special Edition-bundel (1TB) pre-orderen, die een militair groene console bevat met bijhorende stand en controller, full-game download van de Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, het Hellfighter Pack, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack, een nieuwe visual voor de Behemoths, vijf Battlepacks en een maand EA Access voor € 349 . De Xbox One S Battlefield 1 Special Edition-bundel (1TB) is vanaf 13 oktober verkrijgbaar.

Bij alle Battlefield 1-bundels krijg je een maand EA Access die je toelaat EA-games voor een beperkte tijd voor release te spelen. Je krijgt daarbovenop ook ongelimiteerde toegang tot The Vault, een alsmaar groeiende collectie van EA’s beste Xbox One-games, exclusief op Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password