Xbox One breid store uit met alle Kingdom Heart games

Vanaf vandaag zijn alle Kingdom Hearts games te koop in de Xbox One store. Buiten Kingdom Hearts 3 zijn de overige games te koop in twee pakketten. Kingdom Hearts 3 was vorig jaar het eerste spel uit de franchise dat te spelen was op de Xbox One. De game wordt nu aangevuld met alle bestaande Kingdom Hearts-games in de Xbox Store in twee verschillende bundels.

Het eerste pakket bestaat uit Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX. Deze twee Remix-bundels bevatten vier speelbare Kingdom Hearts-games, namelijk: Kingdom Hearts, Kingdom Hearts: Chain of Memories, Kingdom Hearts 2 en Kingdom Hearts: Birth by Sleep. Daarnaast bevat het spel nog twee verhaallijnen van de mobiele Kingdom Hearts-spellen. Naast dit eerste pakket is ook Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue beschikbaar, dit pakket bevat twee extra games, Kindom Hearts 3D: Dream Drop Distance en Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage en nog een vertelling van Kingdom Hearts X. De gehele serie is vanaf vandaag beschikbaar op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password