Xbox Media Alert: Xbox Elite Series 2 controller evolueert: meer manieren om als een pro te spelen

Met de eerste Xbox Elite controller, uitgebracht in 2015, wilde Microsoft gamers een nieuwe manier bieden om op je allerbest te spelen. Daarom hebben ze een premium gaming controller ontwikkeld die een ongekende aanpassingscapaciteit biedt, zodat je kunt spelen met een specifieke setup die het beste bij je past.

Vandaag zet Microsoft de inspanningen voort door de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core aan te kondigen, in witte versie. Het is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de meest competitieve spelers, het legt zijn uitzonderlijke prestaties, aanpassingsmogelijkheden en lange levensduur in jouw handen.

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core (wit)  en het Complete Compontent Pack zijn nu beschikbaar als pre-order voor €129,99 en €59,99.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password