Xbox kondigt nieuwe Gears of War 4 Xbox One S-bundel aan

In juli werd de Xbox One S Gears of War 4 Limited Edition (2TB) bundel aangekondigd en vandaag voegt Xbox met plezier een nieuwe bundel aan de line-up toe waarmee je een nieuw hoofdstuk in een van ‘s werelds meest geprezen videogamefranchises ooit zal kunnen ervaren. De Xbox One S Gears of War 4-bundel (1TB) verschijnt op 11 oktober en kan je vanaf nu reeds pre-orderen.

Xbox One S is de enige console op de markt beschikbaar met ingebouwde 4K Ultra HD Blu-ray en 4K video streaming met High Dynamic Range voor video en gaming. Met alle grootste blockbusters dit jaar, inclusief meer dan 100 console exclusives, een alsmaar groeiende catalogus van meer dan 250 Backward Compatible titels op de Xbox One en het snelste, meeste betrouwbare gaming netwerk met Xbox Live, is Xbox One S het meest ultieme games en 4K entertainment systeem voor alle gamers. Het beste van al? De pret start reeds vanaf 299 euro.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password