Xbox kondigt FIFA 17 Xbox One S-bundel aan op Gamescom

Vandaag op Gamescom trapte Aaron Greenberg, Xbox Head of Marketing, Microsofts aanwezigheid op de beurs af door terug te kijken op een gedenkwaardig jaar tot nu toe en door iedereen een vooruitblik te geven op een aantal spannende ontwikkelingen die gaan komen.


Een korte terugblik
In juni op de E3 heeft Microsoft gesproken om gamers zonder grenzen te laten gamen en meer keuze te bieden in hoe en waar ze kunnen spelen. Xbox Play Anywhere werd getoond, een programma waarmee je eenmalig een digitale game koopt en vervolgens op zowel Xbox One-consoles als Windows 10 pc’s kan spelen. Ook zijn een aantal nieuwe Xbox Live-functionaliteiten aangekondigd om nog makkelijker andere spelers te vinden en mee te gamen. Clubs, Zoek Een Groep en Arena, allemaal beschikbaar op Xbox One, Windows 10 pc, iOS- of Android-toestellen.

EA SPORTS FIFA 17 Xbox One S-bundel
De vraag naar de Xbox One S-console is wereldwijd overweldigend. Vandaag is een nieuwe Xbox One S-bundel aangekondigd met EA SPORTS FIFA 17. Deze bundel (500 GB) zal vanaf 22 september in de winkels liggen met een consumentenadviesprijs van € 299. Met EA Access krijg je exclusief op Xbox One de kans om zeven dagen voordat de game gelanceerd wordt FIFA 17 te spelen.

De bundel is inclusief een gamedownload van FIFA 17, drie Ultimate Team Loan Legends, een maand EA Access en de meest compacte Xbox One van dit moment: de Xbox One S. De Xbox One S is de enige videogameconsole van dit najaar met een ingebouwde 4K Ultra HD Blu-ray-speler en HDR support voor video en gaming.

ID@Xbox bereikt nieuwe mijlpaal
Deze Gamescom markeert het derde jubileum van Microsofts indie gameprogramma ID@Xbox. Sinds de oprichting heeft het ID@Xbox team, samen met ontwikkelaars, aan 300 titels gewerkt. Vandaag deelde Chris Charla mee dat op dit moment meer dan 1.000 ontwikkelaars in meer dan 60 landen hun games ontwikkelen voor zowel de Xbox One als Windows 10. Tevens werd de uitbreiding van Xbox Game Preview voor Windows 10 bekendgemaakt. Dit programma geeft gamers de kans om work-in-progress digitale titels te bekijken en te kopen, deel te nemen aan het ontwikkelproces en ontwikkelaars te helpen om de beste Windows 10-games te maken. Een van onze eerste titels die later dit jaar beschikbaar zal zijn is Everspace door Rockfish Games, en er zullen nog veel meer games volgen.

Voor de fans in Duitsland
Als je deze week in Duitsland bent, kom dan tijdens de beurs langs bij de Xbox-stand in hal 8 van de Koelnmesse en houd Xbox Wire in de gaten voor meer aankondigingen. Op woensdag zullen we de geheime locatie onthullen om FanFest-tickets te scoren voor een fan experience die je niet wilt missen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password