Xbox is aanwezig op gamescom 2019

Na de geweldige E3 van dit jaar en de adembenemende reacties van onze fans, maken we met veel plezier bekend dat Xbox aanwezig zal zijn op gamescom 2019 in Keulen. Ze brengen een fantastische verzameling games mee van ontwikkelaars uit de hele wereld en zullen in totaal bijna 200 gamestations in onze stand hebben, waaronder de eerste openbaar speelbare versies van Minecraft Dungeons en het speltype Horde in Gears 5. Ook kunnen de fans in Duitsland voor het eerst Project xCloud uitproberen.

Hier is een kort overzicht van wat we dit jaar in petto hebben voor de beurs:

  • Inside Xbox live vanuit Keulen

We beginnen de week met een speciale aflevering van Inside Xbox, live vanuit het Gloria Theater in Keulen. Kijk maandag 19 augustus om 17:00 (CEST), dan hoor je het laatste nieuws en vertellen we je alles over de nieuwste games, accessoires en functies. Je kunt de show bekijken via xbox.comMixerTwitchYouTubeFacebook en Twitter.

  • Xbox Open Doors

Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 augustus kun je in het Gloria Theater genieten van Xbox Open Doors, een meerdaagse belevenis in de week van gamescom. De toegang tot Xbox Open Doors is gratis en je kunt er deelnemen aan community evenementen, gametoernooien, paneldiscussies en nog veel meer. Blijf ons volgen voor meer informatie en aankondigingen over Xbox Open Doors.

  • Xbox-stand

De Xbox-stand telt bijna 200 gamestations met heel veel fantastische titels van allerlei genres en voor verschillende platforms. Veel daarvan zijn direct bij de introductie beschikbaar via Xbox Game Pass voor console en Xbox Game Pass voor PC. Als je de beurs bezoekt, dan mag je onze stand niet missen. Je vindt ons in hal 8 van de Koelnmesse (toegang via de noordingang).

Tijdens gamescom kunnen onze fans in Europa voor het eerst kennismaken met veel nieuwe games van Xbox Game Studios, waaronder Age of Empires II Definitive EditionBattletoadsBleeding Edge,Gears 5Halo: The Master Chief Collection voor pc, Minecraft Dungeons en nog veel meer. Daarnaast kun je in onze stand ook een aantal langverwachte games van andere uitgevers spelen, waaronder Borderlands 3Doom EternalNBA 2K20 en Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint. Bovendien is gamescom een van de eerste locaties in Europa waar je Project xCloud zelf kunt uitproberen en de kracht van cloudgaming op je mobiel kunt ervaren.

Tot slot vinden wij van Xbox dat gamen veilig, inclusief en voor iedereen toegankelijk moet zijn en daarom hebben we onze stand dit jaar nog beter toegankelijk gemaakt voor onze fans. Zo hebben we Xbox Adaptive Controllers beschikbaar voor bijna elke game in de stand, is de hele stand toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zijn er gebarentolken beschikbaar voor alle programma’s in de stand, zowel in het Engels als in het Duits.

  • Windows Gaming met Xbox Game Pass

Met Xbox Game Pass voor PC-titels als Halo: The Master Chief Collection en Age of Empires 2: Definitive Edition kun je in onze Xbox-stand ook kennismaken met de nieuwste pc-gameapparatuur in onze speciale stand met alles op het gebied van gamen op Windows-pc. We hebben ook speciaal gebouwde pc’s van BoostBoxx by CSL, de nieuwste gamelaptops en -desktops van Acer en andere partners die hoogwaardige onderdelen leveren voor een krachtige game-ervaring op pc. Je kunt zelfs de absolute top onder de gamestoelen uitproberen, de Predator Thronos!

  • Bezoek de Xbox Official Gear Shop

Samen met Game Legends presenteren we ook deze gamescom weer de Xbox Official Gear Shop in de gamescom fanshop arena. Laat iedereen zien dat je fan bent van Xbox en van bekroonde series als Gears of WarHalo en Sea of Thieves met alle nieuwe kleding en verzamelartikelen, zoals de Xbox Green Tech Sphere-speld, exclusief voor gamescom!

Volg de social media-kanalen van Xbox (Mixer, Facebook, Twitter) voor het laatste nieuws over Xbox op gamescom 2019. Wij houden je op de hoogte van alles wat er tijdens de beurs gebeurt. Hopelijk zien we je daar!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password