Xbox Game Pass ontvangt: We Happy Few, Middle-earth: Shadow of Mordor, The LEGO Movie Videogame, en meer

In de tweede helft van januari wachten geweldige titels voor Xbox Game Pass op je. Ervaar de retro-futuristische look van We Happy Few, bouw je eigen avontuur in The LEGO Movie Videogame, of neem het op tegen machtige krijgsheren in Middle-earth: Shadow of Mordor.

We Happy Few (17 januari) – Xbox One X Enhanced: Deze first-person actiegame speelt zich af in een alternatief retro-futuristisch Engeland uit de jaren zestig. Iedereen loopt in de pas en de drug Joy zorgt ervoor dat niemand problemen heeft. Tenzij je natuurlijk zo’n chagrijnige Downer bent. Speel als drie tamelijk vreselijke burgers die proberen te ontsnappen aan een leven vol vrolijke ontkenning in de stad Wellington Wells. Zet je af tegen de gedrogeerde inwoners of doe gewoon met hen mee, want ze moeten niet veel hebben van mensen die zich niet houden aan hun niet-zo-normale regels.

The LEGO Movie Videogame (17 januari): In The LEGO Movie Videogame speel je als Emmet, een gewoon, braaf, totaal onopvallend LEGO-minifiguurtje dat ten onrechte wordt aangezien als de meest bijzondere persoon ooit en de redder van de hele wereld. Net als in de humoristische en actievolle film probeert hij met een groepje volslagen vreemden een gevaarlijke tiran uit te schakelen. Uiteraard is Emmet totaal niet voorbereid op deze epische en hilarische reis. Speel dit unieke LEGO-avontuur vol onverwachte momenten en wendingen, en doe er alles aan om de LEGO-wereld wat creatiever te maken.

Middle-earth: Shadow of Mordor (24 januari): Je bent samen met je vrienden, familie en bloedbroeders gedood bij de Zwarte Poort, maar de oude elf Celebrimbor brengt je tot leven en geeft je een kans op wraak. Neem het op tegen machtige krijgsheren, die zijn getekend door vroegere nederlagen maar zich gesterkt voelen door hun overwinningen. Beleef een ongekend avontuur in Midden-aarde: vind onverwachte bondgenoten en vecht tegen woeste wezens. Na elk gevecht wordt je verhaal persoonlijker, tot je oog in oog komt te staan met de aanstichter van alle ellende: de Zwarte Hand van Sauron zelf.

Saints Row: The Third (24 januari): De waanzinnige actieserie in een open wereld is terug en dit keer moet je de eer van de Third Street Saints en hun gebied verdedigen. Je neemt het op tegen het Syndicate, een wereldwijd crimineel netwerk dat er niet bepaald van houdt als anderen de aandacht opeisen. Ze verwachten dan ook dat de Saints een deel van hun inkomsten afstaan en zich gedeisd houden. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Herover Steelport en herstel de reputatie van de Saints, op welke manier dan ook.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (10 januari): De strijd wordt nog spectaculairder in 3-tegen-3-gevechten met de populairste personages van Marvel en Capcom. Deze definitieve versie bevat alle DLC en speltypen die het origineel tot zo’n revolutionaire vechtgame maakten.

Ga snel aan de slag met deze games, want de volgende komen er alweer aan. Zo is Crackdown 3 vanaf de wereldwijde release vanaf 15 februari beschikbaar via Xbox Game Pass. In februari en daarna kun je op nog veel meer titels rekenen.

En misschien had je het al gehoord: onder de nominaties voor de Design Innovate Communicate Entertain (D.I.C.E) Awards bevinden zich twee Xbox Game Pass-games: Forza Horizon 4 is genomineerd in de categorie ‘beste racegame’ en Sea of Thieves in de categorie ‘online game van het jaar’. Dus start nu snel je console op en speel Forza Horizon 4 en Sea of Thieves.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password