Xbox en Bethesda presenteren Developer_Direct Livestream op 25 januari

Vandaag hebben Xbox en Bethesda de aanstaande Developer_Direct op woensdag 25 januari om 21.00 uur CET aangekondigd, waar je meer te weten kunt komen over enkele games die de komende maanden naar Xbox, pc en Game Pass komen, waaronder Forza Motorsport, Minecraft Legends, Redfall en het volgende hoofdstuk van The Elder Scrolls Online.

Gepresenteerd door gamemakers van studio’s, zoals Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios en ZeniMax Online Studios, zal de Developer_Direct zich richten op de belangrijkste kenmerken, uitgebreide gameplay tonen en de nieuwste informatie voor Xbox games die in de komende maanden worden gelanceerd.

Na de Developer_Direct kun je ook een evenement vinden dat volledig gewijd is aan het volgende ESO-hoofdstuk, gepresenteerd door Zenimax Online Studios, dat alle details zal onthullen die de leden van de community zullen bekoren.

Om Starfield, de nieuwe game van Bethesda Game Studio, alle tijd te geven die nodig is om het in detail te presenteren, wordt er een speciaal evenement voorbereid.

Houd de sociale media van Xbox en Bethesda in de gaten voor meer informatie over de Developer_Direct die op 25 januari om 21.00 uur plaatsvindt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password