Xbox & Bethesda Developer_Direct Recap

De development teams van Xbox en Bethesda hebben tijdens de Developer_Direct uitgebreide gameplay getoond en belangrijke informatie onthuld voor een aantal games die naar Xbox, pc en Game Pass komen, waaronder Forza Motorsport, Minecraft Legends, Redfall en de onthulling van het volgende hoofdstuk voor The Elder Scrolls Online.

Daarnaast hebben ze fans verrast met de aankondiging – en lancering – van een onverwachte en nieuwe game van Tango Gameworks, Hi-Fi RUSH, een rhythm action game die nu beschikbaar is via Game Pass op Xbox Series X/S en pc.

Hier is een korte samenvatting van alle Xbox & Bethesda Developer_Direct aankondigingen:

Minecraft Legends – beschikbaar vanaf 18 APRIL

Mojang Studios heeft in samenwerking met Blackbird Interactive aangekondigd dat de aankomende action strategy game Minecraft Legends op dinsdag 18 april wordt uitgebracht op Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows 11/10 pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5|4, Steam en Nintendo Switch.

Forza Motorsport – beschikbaar in 2023

Turn 10 Studios liet zien hoe ze erin slagen om Forza Motorsport realistischer te maken in termen van graphics, geluid en gevoel – door middel van auto’s, tracks en audio – en dit alles om je een generatiesprong te bieden. Forza Motorsport is de technisch meest geavanceerde en authentieke racegame die het team ooit heeft gemaakt; ontworpen om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van de Xbox Series X|S-consoles. Forza Motorsport komt dit jaar naar Xbox Series X|S en Xbox Game Pass inclusief console, pc en cloudgaming (bèta), met een ongelooflijke nieuwe online race mode en een geheel nieuwe singelplayer career gericht op het bouwen van auto’s.

Hi-Fi Rush – nu beschikbaar

Tango Gameworks verraste kijkers met de aankondiging en lancering van een compleet nieuwe game: Hi-Fi Rush. In tegenstelling tot alles wat eerder door Tango Gameworks is uitgebracht, is Hi-Fi Rush een over-the-top singleplayer rhythm action game waarin de hele wereld meebeweegt op het ritme van de muziek.

Hi-Fi Rush is NU beschikbaar via Game Pass op Xbox Series X|S en pc, evenals via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store.

Redfall – beschikbaar vanaf 2 mei

Arkane Austin onthulde een beetje meer Redfall, met nieuwe, uitgebreide gameplay. Arkane’s verhalende first-person shooter komt uit op 2 mei, zodat je op vampiers kunt jagen door en de bloederige straten van Redfall, Massachusetts, zowel in single- als multiplayer. Redfall zal beschikbaar zijn via Game Pass voor Xbox Series X/S en PC.

The Elder Scrolls online: Necrom – beschikbaar vanaf 20 juni

Het team van ZeniMax Online Studios heeft ons meer details gegeven over de grote update van dit jaar met betrekking tot het nieuwste hoofdstuk van de game. The Elder Scrolls Online: Necrom komt in juni uit en laat je terugkeren naar de vreemde landen van Morrowind, om op avontuur te gaan in de onontgonnen oostelijke regio’s. In dit hoofdstuk kun je genieten van een langverwachte toevoeging door fans: een nieuwe speelbare klasse, de Arcanist.

Zoals we eerder hebben aangekondigd, wordt er een speciaal evenement voorbereid om Starfield, de nieuwe game van Bethesda Game Studios, de juiste hoeveelheid tijd te bieden die nodig is om het in detail te presenteren. Daarnaast werken onze teams aan verschillende projecten en kijken ze ernaar uit om je meer te vertellen tijdens onze jaarlijkse Showcase, die deze zomer in Los Angeles zal plaatsvinden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password