Xbox 20/20 aangekondigd; Inside Xbox keert terug op 7 mei om 17 uur

Xbox heeft aangekondigd dat de aflevering van Inside Xbox van aanstaande donderdag met Xbox 20/20 start, die de rest van het jaar maandelijks zal plaatsvinden in aanloop naar de lancering van de Xbox Series X.

Het COVID-19-virus heeft ons uitgedaagd om de manier waarop we samenkomen te heroverwegen om de belangrijke mijlpalen in gaming te vieren. Xbox 20/20 is een manier om met onze wereldwijde community te communiceren, contact te houden en te vieren over wat met de volgende generatie gaming te wachten staat.

Elke maand zal Xbox 20/20 iets anders brengen, maar bevat het grootste nieuws over Xbox Series X, Xbox Game Studios, Xbox Game Pass en Project xCloud.

Xbox 20/20 begint met een speciale aflevering van Inside Xbox, uitgezonden op donderdag 7 mei vanaf 17:00 uur CET. De aflevering zal zich richten op:

  • Een eerste blik voor fans op next-gen gameplay, trailers en sneak peeks vormen een grote variëteit van partners over de hele wereld en de industrie
  • Gamemakers delen wat ze doen met hun games op Xbox Series X
  • Bevestiging van games die gebruikmaken van onze Smart Delivery-functie
  • Alle games in de aflevering zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password