WWE SuperCard viert een van de grootste seizoenen ooit met seizoen 10, nu beschikbaar

2K heeft de details onthuld van Seizoen 10 van WWE SuperCard*, de verzamelkaart-vechtgame van Cat Daddy Games, verkrijgbaar als gratis downloadbare update in de Apple App Store voor iOS-apparaten, en in de Google Play Store en Amazon Appstore voor Android-apparaten. Met nieuwe manieren om te spelen, nieuwe manieren om kaarten te verwerven en je rang te verbeteren, een vernieuwde look en feel, meer spelersaanpassingen en meer, is er nog nooit een beter moment geweest om WWE SuperCard op te pakken, te spelen en competitief te zijn.

In Seizoen 10 is het nieuwe speltype Campaign een speltype dat altijd aan staat en uit meerdere fases bestaat. Dit speltype biedt unieke strategie- en meta-uitdagingen om te overwinnen terwijl spelers een pad afleggen en het opnemen tegen hun vrienden en de bredere spelersgemeenschap. Drie verschillende moeilijkheidsniveaus zorgen voor meer herspeelbaarheid.

Spelers kunnen nu ook basiskaarten craften en smeden met geselecteerde ingrediënten die je overal in het spel kunt vinden, om ze te helpen Pro-kaarten te maken, hun verzameling compleet te maken of een bijzonder lastig level te verslaan. Met genoeg ingrediënten kunnen spelers specifieke kaarten maken.

WWE SuperCard Season 10 bevat vier nieuwe kaartensets – Tempest, Detention, Noir en Crucible – met de grootste WWE Supersterren, waaronder Roman Reigns, The Undertaker, Becky Lynch, Bianca Belair en nog veel meer. Het nieuwe seizoen plaatst WWE Superstars in het middelpunt van de kaartverzamelervaring. De startset wordt ook verhoogd naar WrestleMania 39, vergezeld van een stat squish om de leesbaarheid tijdens match-ups te vergroten.

Seizoen 10 introduceert ook het Player Level System, een geheel nieuwe en betrouwbare manier om beloningen te verdienen en vooruit te komen in het seizoen. Spelers kunnen XP verdienen tijdens het spelen en toegang krijgen tot nieuwe zeldzaamheden als ze kaarten verzamelen via draft picks, packs en beloningen uit verschillende speltypen.

Meer updates in WWE SuperCard zijn onder andere een fusion chamber revamp en SuperPull – een nieuwe en zeldzame gebeurtenis op het draft board die spelers een kaart van hun niveau kan bieden – plus pull counter visualisatie om te weten wanneer de volgende beste kaart van een speler eraan komt.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password