WWE SuperCard gaat naar Hollywood voor geheel nieuwe WrestleMania 39-tier en activiteiten

Maak je klaar voor “Go Hollywood” met het debuut van de WWE SuperCard WrestleMania 39 card tier, met de huidige top WWE Superstars en Legends, waaronder Roman Reigns, The Rock, Bianca Belair, Becky Lynch, John Cena en meer in het verzamelbare kaart-vechtspel van Cat Daddy Games. Deze laatste update voor Seizoen 9, die op 29 maart is uitgebracht, bevat een nieuwe Special Edition “The American Dream” Dusty Rhodes-kaart met een op een tijdschrift geïnspireerd ontwerp, evenals speciaal gethematiseerde Cody Rhodes-uitrusting.

Spelers kunnen blijven deelnemen aan de Road to WrestleMania door beloningen te verdienen van het speciaal gethematiseerde In Your House-evenement tot en met 4 april. Twitch drops zijn nu ook beschikbaar via 2K NextMakers makers gedurende het WrestleMania weekend, waardoor toegewijde kijkers de kans krijgen om hun kaarten te verbeteren met een exclusieve Cardback met WWE Legends.

Vanaf 1 april begint een geheel nieuwe WrestleMania Battle Pass, met nieuwe Attitudes, Portrait Cards en Cardbacks die spelers kunnen verdienen als ze de hele maand content vrijspelen. Bovendien kun je Byron Saxton en Corey Graves Collectible Announcer Cards vrijspelen door elke dag van het WrestleMania-weekend in te loggen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com