WWE 2K24 viert 40 jaar WrestleMania met 2K Showcase…of the Immortals en veertig jaar WrestleMania-editie

Vandaag kondigde 2K WWE 2K24 aan, het nieuwste deel van de WWE-videogame franchise, ontwikkeld door Visual Concepts, komt binnenkort uit voor PlayStation  5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam. Terwijl hij zich een weg door WWE baant in een poging om het goud van het wereldkampioenschap op te eisen en zijn lot te vervullen, staat “The American Nightmare” Cody Rhodes op de cover van de Standard Edition. Meervoudig kampioenen en Women’s Royal Rumble winnaars Bianca Belair en Rhea Ripley delen de Deluxe Edition cover, wat de eerste keer in de geschiedenis is dat twee vrouwen een speciale WWE 2K cover sieren, terwijl de Forty Years of WrestleMania Edition cover origineel artwork bevat van de meest iconische Superstars en Legends in de geschiedenis van WrestleMania, waaronder The Rock, The Undertaker, Hulk Hogan, “Stone Cold” Steve Austin en meer.
WWE 2K24 bevat verschillende verbeteringen van de franchise, waaronder 2K Showcase…of the Immortals ter viering van 40 jaar WrestleMania, vier nieuwe wedstrijdtypes zoals Ambulance en Special Guest Referee, twee nieuwe MyRISE-ervaringen en nog veel meer. Daarnaast kunnen fans zich verheugen op een gigantisch rooster van meer dan 200* WWE Supersterren en Legendes, waaronder Roman Reigns, Andre the Giant, Becky Lynch, Batista, Kurt Angle, Asuka, Bret Hart, Brock Lesnar, “Macho Man” Randy Savage, Chyna en meer. Ongelooflijk realistische graphics en verbeterde animaties – met meer dan 90% van de gezichtsuitdrukkingen bijgewerkt – plus verbeteringen aan Ramp-camera’s en Dive-camera’s en de mogelijkheid om de camera te bewegen tijdens live gameplay zorgen voor de meest visueel indrukwekkende WWE 2K-ervaring tot nu toe. WWE 2K24 Deluxe Edition en Forty Years of WrestleMania Edition staan gepland voor wereldwijde release op dinsdag 5 maart 2024, gevolgd door de Standard Edition en Standard Cross-Gen Digital Edition op vrijdag 8 maart 2024.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password